Складова програма – защо имаме нужда от такъв софтуер

Складова програма ERP4

В каквато и област да е основната дейност на вашата фирма със сигурност контролът и ефективното управление на склада е сред най-важните задачи. Категорично успешният мениджмънт в това отношение има и решаваща роля за намаляването на общите разходи и по-доброто планиране. Ето защо професионална складова програма, подходяща за вашия бизнес, е интегрирано и системно решение за склада.

Основните функции на складовия софтуер обхващат целия процес на управление на склада – приемане, мениджмънт, контрола и изписване на стоки от склада.В това число се включват и опции, като документооборот за всяка операция; мониторинг на заявките и изпълнението им към доставчици и клиенти; внос; контрол и възможност за сортиране по различни критерии на стоката; следене на срока на годност; инвентаризация и др. В следващите редове е поместено по-подробно описание на някои от ползите от тази технологична иновация.

Складов софтуер – едно интегрирано решение за вашия бизнес

Професионалният складов софтуер е интегрирано решение за много проблеми. Чрез него управлявате и контролирате всички ключови за вашия бизнес дейности – складовите наличности, поръчките, постигате по-добра ефективност в планирането на наличностите, превенция на дублиране на еднакви продукти, намаляване на разходите и времето за обработка на поръчките и доставката им.

Достъп до точна информация за складовата наличност от всяка точка

Чрез складовата програма можете бързо да получите детайлна информация за продуктите в склада – точна наличност, сортиране по модел, размер, цвят, вид и други конкретни параметри. Можете да следите срока на годност на продуктите от всяко място и по всяко време. По този начин се избягва брак, недостиг на определени продукти или излишъци.

Подобряване на документооборота и отчетността

Всяка промяна се отразява в реално време, като се държи сметка за целия процес – от заприходяването до продажбата. Изборът и внедряването на добра складова програма, отговаряща на вашите нужди, е незаменим, особено при работа с почти еднакви продукти, като без подходящо софтуерно решение сортирането и инвентаризацията им значително се затрудняват. За онлайн магазини такава програма е безценен помощник, поради което една значителна част от потребителите му са именно в тази категория. Съществуват и различни опции, които позволяват програмата за складова наличност да прави поръчки за дадени артикули, ако количеството намалее до определено от вас ниво.

Можете да тествате безплатна складова програма

Наистина можете да получите професионално разработен безплатен складов софтуер, съобразен със спецификата и размера на вашия бизнес. Тук не говорим за опциите за изтегляне на безплатни претендиращи за складови програми опции, които се предлагат от случайни и непроверени линкове. В най-добрия случай такъв софтуер няма да ви е от никаква полза или ще дава много грешки. Става дума за специално разработен и поддържан складов софтуер с всички модули, който можете да тествате напълно безплатно за период от 30 дни. ERP4 – един от водещите разработчици и доставчици на такъв софтуер, ви дава възможност да се убедите в ефективността на нашата безплатна складова програма, за да изберете най-доброто за вашата дейност. Ние ще ви предложим конкретни модули и ценови пакети след изтичането на тестовия период, които започват от 350 лв. месечно. Такава инвестиция в умни инструменти повишава многократно ефективността, сериозно намалява разходите и елиминира рисковете от грешки. В този смисъл вие възвръщате вложените в софтуера средства още в самото начало на ползването му, като имате възможността да се уверите в това още в безплатния тестов период. За да се възползвате от безплатна складова програма, поръчайте онлайн.

Нашият екип ще ви помогне да изберете най-доброто решение за вашия бизнес, за да реализирате вашите идеи. Ние винаги сме вярвали, че няма твърде високи цели, а само не е намерен верният път за постигането им. Вече можем да ви помогнем да поставяте още по-амбициозни задачи, които заедно да осъществяваме.