Как точният ERP консултант помага на вашия бизнес?

ERP консултант

ERP4 системата е облачен софтуер за планиране на ресурси за вашия бизнес. Тя няма нужда от инсталиране на програми или сложни методи за боравене. Работата с нея е лесна и интуитивна, а самото ѝ внедряване отнема доста по-кратък срок – около месец-два.

Но в случай, че не сте запознати с този тип услуги, то ще ви бъде полезно да се обърнете към ERP консултант – експерт в областта на внедряване на EPR4 система, който да улесни интегрирането ѝ в бизнеса ви.

Трябва ли ви консултант по ERP системи и защо?

Системата за управление на бизнеса ERP4 ви позволява да контролирате различни процеси, свързани с развитието на компанията ви, включително:

 • Складова наличност;
 • Персонал;
 • Счетоводна и финансова информация, и др.

Макар че периодът за въвеждането ѝ е по-кратък, работата с нея е по-лесна, а софтуерът е изцяло онлайн – облачно-базиран – то все пак можете да използвате помощта на ERP4 консултант за внедряването ѝ.

Той ще ви съдейства с преминаването от по-неефективна система към ERP4 и ще въведе необходимите настройки. Ще тества системата – макар тя да работи ефективно без никакви открити грешки, заради оптималното първоначално изпълнение.

Как да изберете ERP консултант?

Нужен ви е специалист, който разбира от онова, което прави. Какво обаче означава това?

 1. Може да отговори на въпросите ви:
  Не ви главозамайва с дълги речи, сложни термини и отговори, които ви оставят с още повече въпроси. Напротив – предлага ви лесна и бърза комуникация, обяснява ви структурата и действието на софтуера на ERP4 и ви показва как тази система би била полезна за вашия бизнес.
  Дори и да не знаете от какво точно имате нужда, той ще ви обясни най-важните детайли за системата по възможно най-опростен начин.
  Консултантът, който избирате, трябва да познава успешните практики на пазара, да разбира същността на новия ERP4 софтуер и да ви обясни как той ще подобри вашите бизнес процеси.
 2. Има достатъчно опит.
  ERP4 консултант с опит в индустрията знае как да повиши ефикасността на работа на вашия бизнес и да ви насочи по пътя към търсените резултати. Може да ви обясни всички тънкости на складовата програма – макар да е изключително лесно и самите вие да ги откриете, благодарение на улеснения софтуер, с който всичко е интуитивно и лесно достъпно.
 3. Работи с вас до края на внедряването.
  Ако просто говорите с някой ERP консултант, който да ви обясни какво представлява програмата и какви са плюсовете ви, но след това ви насочи към напълно различна компания от своята собствена, това крие някои рискове. Най-подходящо е един и същи човек или екип да работи по внедряването на ERP4 от началото до края, за да сте сигурни, че разбира всеки аспект от вашия бизнес.
 4. Предлага цялостен подход.
  Работата ви с най-добрите ERP4 консултанти няма да приключи само с внедряването на програмата. Те ще ви предоставят и дългосрочна поддръжка, отговор на всеки ваш въпрос и достатъчно познания да ви помага с всеки етап от проекта.

Какво да очаквате от своя консултант по внедряване на ERP система?

Първо и най-важно – той ще ви обясни как тази система ще помогне на вашия бизнес:

 1. Пълен контрол над логистичните процеси – софтуерът ERP4 включва отлична складова програма, в която можете, в реално време, да следите наличността в склада, поръчките и изпратените към клиентите продукти, както и да откривате всеки артикул по баркод, сериен номер или номер на партида. Този складов софтуер включва цялостно проследяване, включително със справки, анализи и друга нужна информация.
 2. Управление на персонала – с възможност за проследяване на работното време, почивките, отпуските и представянето на служителите.
 3. По-добра финансова отчетност – с лесен и бърз достъп до пълна гама справки за финансовите движения, включително приходи, разходи, обща печалба и т.н.
 4. Улеснена работа със софтуера – EPR4 е изключително интуитивен. Няма да губите време в търсене на онова, което ви е нужно, защото то е лесно достъпно и ясно видимо.
 5. По-бързо внедряване – докато при стандартните програми за контрол на бизнеса са ви нужни месеци и дори година за внедряване, то с ERP4 този срок е драстично съкратен до само месец-два.
 6. Без нужда от предварително програмиране или инсталация – ERP4 е облачна услуга. Можете да достъпите системата от всеки един браузър, като просто отворите сайта, въведете потребителско име и парола.
 7. Без грешки в кода – ERP4 производствена програма е изпипана до съвършенство и при нея думите „бъг“ или „проблем“ почти не съществуват.
 8. Далеч по-ниска цена – вместо да трябва да плащате за програмиране на софтуер, внедряване и поддръжка, разходът за вас ще е далеч по-нисък.
 9. Възможност за интеграция към различни видове бизнес – без значение дали ви трябва складова програма за онлайн магазин, физически такъв, производствен бизнес, или каквото и да е друго, ERP4 може да се интегрира безпроблемно и бързо.

Добрите ERP консултанти ще ви напътстват във вашия път към интеграция на ERP4 складов софтуер, ще ви помогнат да използвате пълната гама функции на услугата и ще ви предоставят цялостно решение за контрол и управление на ресурсите на вашия бизнес.