Как да елиминирате излишните разходи с ERP4?

ERP4

За да е конкурентен вашият бизнес, едно от най-важните условия е да използвате всяка рационална възможност за намаляване на разходите. Разбира се, това не бива да става за сметка на ефективността на бизнес процесите. А какво ще кажете, ако имате опцията едновременно да свиете разходите, като се повиши и ефективността? Възможно е – с точната ERP система. В следващите редове ще посочим няколко възможности за редуциране на ресурсите.

Използвайте оптимално пространството в склада

Точното пространство, което ви е необходимо, се определя от конкретните нужди на вашия бизнес. Използвайки подходящия складов софтуер, вие можете да сте сигурни, че имате детайлна и обективна информация за наличностите във вашия склад. По този начин ще сте сигурни, че разполагате с оптималните количества стока, без да се презапасявате. Можете да зададете автоматично минимално количество запаси, така че да не оставяте нищо на случайността.

С ERP система можете да автоматизирате управлението на склада

В ерата на технологиите ръчно управление на склада е рисково и безотговорно. Това също така означава загуба на конкурентно предимство, време и пари, невъзможност да ръководите и контролирате наличностите прецизно, както и опасност от допускане на много грешки. ERP4 ви дава предимство пред конкуренцията и ви осигурява улеснение на всички процеси. Чрез ERP система вие можете да управлявате ефективно цялата верига на доставки, което бързо ще се усети като положителен ефект във всички бизнес процеси във вашата компания.

Бъдете информирани за моделите на търсене на вашите клиенти

Подходящият софтуер ще ви предостави информация относно моделите на търсене на вашите стоки и услуги – кои продукти/ услуги са най-търсени; има ли сезонност в търсенето; възможност за проследяване на пиковете и спадовете в това отношение и други. По този начин ще можете оптимално да планирате както производството си, така и отделните бизнес процеси.

Подобрете взаимодействието с вашите клиенти

Предложете на клиентите си бърз и удобен процес за правене на поръчки, в който всичко е планирано и няма неприятни изненади. Изберете складова програма, която да отговаря на вашите бизнес цели и дейност, за да предоставите по-добро обслужване на тези, от които зависи бъдещето на вашия бизнес. Чрез възможностите за автоматизиране и рационализиране на този процес на ERP4 системата вие ще елиминирате рисковете от объркани поръчки, както и всички отговорни за поръчките звена ще разполагат по всяко време с едни и същи данни.

Работата с подизпълнители също намалява разходите

Интегрирането на ERP система ще ви даде точен отговор за кои дейности е по-изгодно да се доверите на подизпълнител. Това е един от най-популярните методи за намаляване на разходите, както и за подобряване на ефективността на различни звена от организацията. По този начин съответно вашата компания може да се фокусира върху процесите и дейностите, в които се представя най-добре.

Чрез въвеждане на ERP системи управлявате бизнеса си рационално, въз основа на точни данни. По този начин можете да “хванете” навреме различни тенденции, свързани с вашия продукт, услуга или клиенти, да намерите отговори за различни проблеми и дори да прогнозирате и да предотвратите бъдещи нежелани сценарии. Именно информацията е най-големият ви актив и задължително условие за успех във века на дигитализацията.

Можете да изберете различни функционалности, като те се обединяват в една интегрирана система, която ще ви служи вярно.

За да изберете точната за вашата компания конфигурация на ERP система, се доверете на опитния екип на ERP4.